Gemarmerde cake & muffins met frambozen

Pin it!

De muffins maakte ik reeds, met zelfde recept maakte ik deze keer een cake & met overschot muffins

Ingrediënten: 300 gr bloem, 4 theelepels bakpoeder, 150 gr rietsuiker, 1 ei, 1 zakje vanille-suiker , 225 ml melk, 50 gr boter/alphro bakken en braden, gesmolten, 100 gr frambozen, 75à100gr chocolade, gehakt, ik heb fondant genomen.
Bereiding: Verwarm de oven voor op 200°C.  Bloem (zeven vergeten) en het bakpoeder in een grote kom en roer er de suiker door. Breek het ei in andere kom en klop het op met de vanille-suiker, de melk en de gesmolten boter. Roer de vloeistof door het bloemmengsel en meng goed. Voeg dan de frambozen + gehakte chocolade toe, maar roer niet te lang. Schep deeg in cakevorm en de rest in papieren vormpjes op een bakplaat of muffinvorm of de twee :-) tot 1 cm onder de rand met het mengsel. Bak 30 minuten voor de muffins tot ze mooi gerezen zijn. Reken voor de cake op 45min. (tx Lunatic!)

28102007(006)_resize

28102007(007)_resize

Commentaren

  • k ben volgende week in verlof, k ga mijn ventje hier dan eens mee verwennen se ;-)

  • breng mij morgen maar een stukske mee !!!

De commentaren zijn gesloten.