07-01-09

Een Belgisch Kookboek

Ik zou zeggen op of beter dichtbij mijn fornuis ipv op mijn nachtkastje.

Peter Goossens en Geert Van Hecke koken de sterren van de hemel en bereiden als ode aan de Belgische keuken elk meer dan dertig recepten met Belgische streekproducten. Culinair auteur Hilde Smeesters laat de chefs uitgebreid aan het woord, geeft een boeiende inleiding over de Belgische keuken en voegt een overzicht van de Belgische bieren toe aan dit boek. Foodfotograaf Kris Vlegels brengt alle gerechten gedetailleerd in beeld. Met een passende wijntip bij elk gerecht.

IMG_2459_resize

 

 

 

 

 

 

@Nathalie, een prachtig inspirerend én bruikbaar boek, moest je het nog niet hebben, haal het nu in huis. Kijk hier voor een soldenprijs.IMG_2460_resizeIMG_2461_resizeIMG_2462_resizeIMG_2463_resizeIMG_2464_resize

Commentaren

Merci! Dikke merci voor de tip!!
Heb ondertussen al besteld. ;-)

Gepost door: Nathalie | 10-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.