Goed voor minstens even veel jaren plezier

Pin it!

De koningin der keukenmachines! IMG_2580res_resize 

 

 

Commentaren

 • Ik wens je nog een fijn weekend.

 • Betekent dit dat uw huisgenoten eigenlijk nog niet écht tevreden zijn met wat er tot nog toe op tafel kwam ?
  Gefeliciteerd overigens !!

 • Geniet er maar van! Bij mij heeft hij een ere-plaats in de keuken ;o)

 • Nog meer lekkere gerechten. Daar moet toch ook een glas wijn bij niet waar?

 • Allé ik zal nog mogen genieten van keukenprestaties !! Hmmmmmmm en binnenkort de ijsroommaker hé zoals afgesproken

 • Dank u dank u.
  Vinama, uiteraard met wijn !
  En hij is echt SUPER. Deze namiddag pannenkoekenbeslag mee gemaakt. Wat een machien !!!
  En dat ijs, dat komt in orde, ik voel het ! ;-)

 • Ik ben aan het sparen voor een Kenwood Titanium :p

 • Dag Onelife,
  op jouw aanraden kocht ik reeds een broodbakmachine en dat machien werkt super. Nu ben ik aan het twijfelen om een kitchenaid of een kenwood te kopen. Qua design moet ik niet twijfelen! Maar wat me een beetje dwars zit is het vermogen. De kenwood heeft zo'n 1200 watt en de kitchenaid 300 Watt. Volgens een kennis die wat van elektriciteit weet gaan apparaten met een hoger vermogen langer mee. Maar als ik op de site van kitchenaid ga kijken lijkt me dit toch een apparaat met wat historie. Heb jij nooit last gehad van het lage vermogen bvb bij het kneden van deeg ofzo...
  Ook vreemd: er staat een kitchenaid in de collishop catalogus. Deze heeft een ander artikelnummer en 250 watt vermogen en is nergen op de site van kitchenaid terug te vinden...
  Nog een fijne zondag!

 • Hoi Julie,
  Ik heb idd een Kitchen Aid van 300W gekregen maar komt vanop www.redcoon.be toen 'beste prijs'. Soms staan ze ook op pixmania.be Raar dat die op collishop 250W is... Ik zou eens bellen om te vragen of dat correct is...Met het vermogen heb ik totaal geen probleem. Werkt meer dan goed, ik gebruik altijd zware volkorenbloem etc en draait 10min goed door om te kneden. Ik vind het een zalige machine. Heb ook een paar accessoires gekocht maar dat kan je nadien stilaan doen want ze zijn niet goedkoop. De ijsmaker is ook erg goed. Als je hier op de tag 'kitchen aid' klikt vind je veel info over de KA zelf. Indien vragen, stel gerust of mail me even ;-)
  groetjes
  One Life

 • Bedankt voor de reactie. Ik denk dat ik eens in de showroom van collishop ga kijken. Dat is toch niet veraf. De ijsmachine zie ook ook helemaal zitten. Zeker met al die lekkere (en reeds door jou uitgeteste) receptjes op jouw blog. Haal jij maar het beste uit je boekenrek! Ik wacht op de resultaten en neem over van op jouw blog... Heet dit "misbruik van vertrouwen" of "blindelings vertrouwen"?
  Groetjes,

  Julie

 • Zeker eens gaan kijken en verliefd worden ;-)
  Je krijgt er trouwens ook een super kookboek bij (vraag er zeker naar!) want zo profiteren van mijn blog, daar kan ik niet tegen hé ;-)))

 • Eindelijk! Hij is besteld via redcoon. In bronze Pearl. Nog enkele dagen wachten vol ongeduld... Ik was nog even bij Alice Délice gaan kijken, maar het prijsverschil was zo groot dat ik toch besloten heb om eens via internet te kopen. Ik heb er meteen de groentenrasp bij besteld. We zijn hier zo verzot op rauwkost dat dat meteen zijn diensten zal kunnen bewijzen.
  Een fijne vakantie...en ik ben echt benieuwd waar jullie heen gaan met die pasjes!
  Julie

 • hey Julie
  was er even tussenuit ;-) en heb je hem al ?
  super hé
  groetjes
  one life

De commentaren zijn gesloten.