02-04-09

Rollade van koolvisfilet met rauwe ham en olijven/tomatentapenade

Een variant op deze maar met koolvisfilet en tapenade van groene olijven en zongedroogde tomaten.

Nodig voor 2 personen: 2 koolvisfilets (of andere van een stevige soort: kabeljauw, tilapia...), 2 sneden rauwe ham, 8tal groene olijven, 4tal zongedroogde tomaten, bieslook, peper van de molen
Zo gemaakt: verwarm de oven voor op 200gr. Maak een tapenade van de olijven en de tomaten: daar is nu echt geen werk aan, gewoon mixen.... Maar als je écht lui bent gebruik je er van in een potje. Snij het bieslook fijn. Strijk de filets in met de tapenade,
IMG_3123_resize

kruid met peper en bestrooi ze met de bieslook. IMG_3125_resize

 

 

 

 

 

 

 

Rol de filet in een plak ham. IMG_3126_resize

 

 

 

 

 

 

 

Leg de rollades in ovenschotel en bak gedurende 10min op 200gr.
Lekker met puree met tapenade van groene olijven.
IMG_3127t_resize

 

Commentaren

't Is nu wel tijd voor "de week van Mijn Restaurant" hé !
En La Scene, amai wat is dat daar allemaal. 't Zal wel gaan. Ja, maar 't gaat dus niet, NIET !

Gepost door: It is I, .... | 02-04-09

Slavendrijver ! LOL

Gepost door: one life | 03-04-09

De commentaren zijn gesloten.