Kleuren kiezen beslist

Pin it!

ofte gekozen en dit worden ze

IMG_5913_resize

Welke kleuren sieren jouw eet-,leef- en werk-/speelkamer en keuken ?

Commentaren

 • Mooie kleuren heb je gekozen! Wij gaan komend najaar ons nieuwe huis laten stylen qua kleur en interieur. Vandaar dat ik overal ideeën sprokkel en keur en vergelijk. en deze kleuren lijken me inderdaad héél mooi...hmmm, onthouden dus... ;-)
  Ga je zelf aan de slag?

 • Bedankt Nathalie. Betreffende de kleuren hadden we eerst de andere gezien (link in post) maar uiteindelijk hebben we iemand van Colora laten komen om thuis te kijken en de gekozen kleuren waren veel te kil. Deze zijn warmer. Zo een kleuradvies is echt de moeite (€60) en je leert er veel uit. We gaan eerst patent hangen, is meer childproof dan enkel opnieuw verven. Zelf ? Neen, ik ben niet zo egoïstisch dat ik dat niet aan schilder zou gunnen ;-)) Ik schilder graag maar 't zijn grote werken en moest ik eraan beginnen zou het te lang duren.

 • inderdaad, mooie kleuren... was ik al maar in dat stadium van de verbouwing. laat maar een resultaat zien, ben benieuwd! zeker naar het bruine, is dat voor de zitkamer? ik zie die kleur wel graag, beetje gewaagd!

 • Maaike, dat donkerste komt enkel op 2 accentmuren, 1 waar dressoir staat en 1 in bureau. De rest in living/eetkamer/bureau komt in meest lichte kleur met uitzondering van hoek achter kachel, die komt in middenkleur. Alsook meeste van de keuken.

 • Nochtans niets plezanter dan je eigen interieur schilderen. En 't gaat echt wel vooruit.
  Natuurlijk.... hier loopt geen Stoere Vent of Drama Queen in de weg.
  En 't gaat niet alleen over al dan niet in de weg lopen, maar er ze eisen - én verdienen !! - aandacht.

 • mooie kleuren, ik ben benieuwd naar het resultaat

De commentaren zijn gesloten.