05-12-09

Sinterklaastaart


Met de biscuit maakte ik mijn eerste taart à la Taartenfee. De biscuit van gisteren sneed ik twee maal door en vulde met donkere ganache. Het kreeg nadien een dunne laag botercrème (125gr boter gemengd met 125gr bloemsuiker en wat vanille essence) zodat de rolfondant die je erover legt er goed aan gaat plakken.
En dan rest enkel nog te decoreren. De kleurstoffen zijn uiteraard volledig natuurlijk. Alles te verkrijgen in de webshop van De Taartenfee.

IMG_5939i_resize

Commentaren

Wauw !! Een echte leuke sint-taart! Ik ga samen met mijn zus en schoonzus een workshop volgen bij de taartenfee in april 2010. Maar ik betwijfel het of ik volgend jaar ook zo'n mooie sinttaart ga kunnen maken.

Gepost door: Anneke | 06-12-09

Reageren op dit commentaar

super, wanneer begin je op bestelling te werken?

Gepost door: Nancy | 07-12-09

Reageren op dit commentaar

Hey ! Leuke sinttaart. Waar haal je de natuurlijke voedingskleurstoffen ?

Gepost door: siri | 26-12-09

Reageren op dit commentaar

Siri, bij de taartenfee natuurlijk

Gepost door: one life | 27-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.