03-02-10

Puur Zeeland

van Sergio Herman en Quinten Lange

Verkondigen dat driesterrenchef Sergio Herman zijn hart aan zijn thuishaven Zeeland heeft verloren is een open deur instampen.  In ‘Puur Zeeland’ neemt Sergio Herman je mee op een schitterende geïllustreerde maar vooral aangename ontdekkingstocht doorheen Zeeland, een van de mooiste Nederlandse provincies. Lokale ingrediënten uit de duinen, schorren en polders zijn de basis voor verrassende en toch makkelijk maakbare recepten. In het rijtje ontbreekt vanzelfsprekend noch de Oosterschelde, noch de Zee.
Je krijgt een boeiend overzicht van de vele combinaties van klassieke ingrediënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden en specerijen, samen met de oer-Zeeuwse producten: van oester tot zeekraal, lamsoor tot lam, van mossel tot moerbij, Zeeuwse babbelaar tot dreischor. Deze elegante samensmelting maakt eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. Dat gaan we binnen twee maand met plezier ter plaatse beleven.

IMG_6254_resize

 IMG_6255_resize

IMG_6256_resize

IMG_6257_resize

 IMG_6258_resize

IMG_6259_resize

IMG_6260_resize

 

De commentaren zijn gesloten.