05-02-10

De Zilveren Lepel Pasta

De kleine broer van dit boek. In déze culinaire must-have voor de pastaliefhebber staan maar liefst 360 authentieke klassieke en moderne Italiaanse recepten voor pasta(saus)gerechten: droge pasta, verse pasta, lange pasta, korte pasta, gevulde pasta en in allerlei vormen en varianten. Heb je nog nooit pasta gemaakt, dan biedt dit boek uitkomst; maar dat geldt ook voor ervaren koks. In het Italiaanse kookboek staan 300 nieuwe recepten en de 60 populairste pastagerechten uit De Zilveren Lepel.
Het boek is geschikt voor de startende pastabereider, maar ook voor ervaren koks. De recepten worden helder beschreven en zijn gemakkelijk te volgen. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen.

Ik heb er al één saus uit geprobeerd en die was zo simpel maar goddelijk lekker.

IMG_6278_resize

IMG_6279_resize

IMG_6280_resize

IMG_6281_resize

IMG_6282_resize
 

IMG_6283_resize

 

De commentaren zijn gesloten.