18-02-10

Kabeljauwfilet met een El Pozo korst en preistoemp

Nodig voor 4 personen:
4 kabeljauwfilets
1/2 ElPozo Fuetec spaanse salamiworst (Delhaize, Colruyt...)
wat paneermeel/broodkruim
olijfolie
peper en zout van de molen

Zo gemaakt:
Warm de oven voor op 180°
Cutter de worst met het paneermee/broodkruim en voeg wat olie toe tot het een kleverige massa wordt. Kruid.
Leg het op de filets. Zet ze in een ingeboterde ovenschotel 8 minuten op 180° waarvan de laatste 2 minuten desgewenst onder de grill.
Stoemp kan u maken volgens dit basisrecept. Voeg er gestoofde prei aan toe en kruid af.

IMG_6384_resize

IMG_6385_resize

 

12:59 Gepost in Keuken | Commentaren (2) | Tags: kabeljauw, prei, stoemp, el pozo |  Facebook |

Commentaren

hmmmmmmmm

Gepost door: Nancy | 22-02-10

Reageren op dit commentaar

Vanavond deze vis met het worstekorstje 'ns gemaakt. Is echt heerlijk !

Gepost door: Sira | 23-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.