06-04-10

Kabeljauw met erwten/munt crème en tomaten

Nodig voor 4 personen:
4 kabeljauwfilets
400gr diepvrieserwtjes
100 ml kippenbouillon
12 tal muntblaadjes
suiker
peper en zout van de molen
200 gr kerstomaatjes
olijfolie

Zo gemaakt:
Kook de erwtjes in lichtgezouten water een drietal minuten. Giet af en doe de erwten in mengbeker.voeg de bouillon en munt toe en mix tot een gladde massa. Wrijf de puree door een zeef. Indien het geheel te vast is nog wat bouillon toevoegen. Hou warm. Voeg op het einde eventueel wat room toe naar smaak.
Stoom de kabeljauwfilets. Snij ondertussen de tomaatjes in twee, kruid ze met peper en zout en giet er wat goede olijfolie over.
Serveer de vis op de crème en serveer er de tomaten bij.

IMG_7217_resize

17:00 Gepost in Keuken | Commentaren (0) | Tags: tomaten, kabeljauw, erwten, creme |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.