09-04-10

Met kruidig lamsvlees gevulde courgettes de Nice

Nodig voor 4 personen:
4 courgettes de Nice (ronde dus)
400 gr lamsgehakt
100 gr fetakaas
Oregano
Rozemarijn
Peper en zout van de molen
Sjalot
Teentje look

Zo gemaakt:
Stoom de courgettes, snij het hoedje eraf, hol ze uit en leg ze omgekeerd op een handdoek. Snij het vruchtvlees in blokjes en laat uitlekken.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Fruit de sjalot en look in een pan en bak het gehakt er rul in. Zet apart en bak in dezelfde pan de courgetteblokjes wat aan en voeg ze bij het gehakt. Plet de feta en voeg ook toe aan het gehakt. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg ook de fijngesneden kruiden toe. Vul de courgettes.
Zet ze 15à 20 minuten in de oven op 180 graden. Lekker met krielaardappelen in de schil.

IMG_7225_resize

 

 

 

Commentaren

Mmmmmmmmmm... Ziet er eenvoudig, maar toch ook heel lekker uit! Ga ik ook eens klaarmaken deze week!

Gepost door: Soraya | 09-04-10

Reageren op dit commentaar

Bloggersbijeenkomst Interesse om eens wat kollega-bloggers te ontmoeten ? Klik en kijk op onze blog en vertel het vooral ook voort !!

Gepost door: BBB-team | 10-04-10

Reageren op dit commentaar

MMMMM ziet er lekker uit. Stond op mijn planning om deze week te maken, maar ja doordat ze er terug is, wordt dit niet gegeten :-(

Gepost door: Nancy | 12-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.