• 'Fietsrenners'

    Pin it!

    Volgens Drama Queenfiets

     

  • Beter een goede buur...

    Pin it!

    trein_resize

    ...dan een verre vriend. Vorige week namen we veel te vroeg afscheid van zo een buur. Na een moedig gevecht tegen kanker. Voor jou lieve buurman: de stationschef van je miniatuurstation heeft gefloten bij je vertrek... ik mis je nu al. Voor zijn echtgenote en familie:

    Quand le ciel est blafard
    Que le gris vire au noir
    Que le chagrin te suit
    Dans Paris

    Quand tu cherches l' espoir
    Qu' il n' y a que le soir
    Qui tombe comme la pluie
    Sur ta vie

    Il restera toujours
    Les chansons d 'Aznavour
    Le parfum des lilas
    La Callas dans Norma

    Quand ceux qui t' ont donné
    Ce qu' ils avaient de meilleur
    Sont parti à regret
    Voir ailleurs

    Quand la petite flamme
    Qui danse dans tes yeux
    Se bat contre les larmes
    Comme elle peut

    Il restera toujours
    Les paroles de Gainsbourg
    Une sonate de Chopin
    Le printemps qui revient

    Il restera toujours
    La voix de Youssou N' Dour
    Le rire des enfants
    Qui jouent avec l' océan

    Vaya Con Dios & Toots Thielemans

  • Rabarber/aardbeien confituur

    Pin it!

    We maken er een traditie van: de heerlijke rabarber uit de moestuin belandt naast in een taart ook in home made confituur. Dit jaar wegens niet meer genoeg half en half met confituuraardbeien. Dat zijn ronduit de enige die bruikbaar zijn én uit de winkel komen. Voor de écht lekkere aardbeien, is het wachten op de Mara Des Bois.

    Nodig:
    500 gr rabarber
    500 gr confituuraardbeien
    1 zakje pec plus (voor suikerarme confituur... en hm ... )
    500 gr rietsuiker

    Zo gemaakt:
    Snij het fruit (rabarber met schil) in stukken en breng roerend aan de kook met de pec plus.
    Meng de rietsuiker erbij en laat nog kort een tweetal minuten doorkoken.
    Giet de confituur - al dan niet gemixt - warm in brandschone potten.
    Hoe het verder moet lees je hier.

    IMG_7448_resize

  • Faryngitis annuus bis

    Pin it!

    Ik die dacht dat dit de laatste geweest was... niet dus. Na een week thuis, maandag wegens ambetantigheid opnieuw op school te vinden. Vanaf september met een kuur Broncho Vaxom.

    IMG_7446_resize

  • Gordel knopen les 1

    Pin it!

    ofte hoe laat ik mij door de mannen bedienen ...

    19052010337_resize

    19052010338_resize

     19052010339_resize

    19052010340_resize

  • Afscheid van Uncas... nu al een jaar geleden

    Pin it!

    Uncas, vier jaar staat je gedenksteen in onze tuin en je urne hier op het bureau aan de pc onder een hele resem foto's. Het lijkt wel of het gisteren was dat we je zachtjes lieten inslapen, hier bij ons thuis. Je blafte je favoriete dierenarts nog een warme welkom, maar rechtkomen ging niet meer. Je was op, je leefde op pijnstillers, we hadden alles geprobeerd, en nog is dat geen troost, nu nog steeds niet.

    Ik denk elke dag aan je, je zotte kuren, je koppige karakter, hoe lief en zot je was, hoe fars je was in de tuin, mijn lieve poekiboy. Stoere Vent en Drama Queen weten heel

    goed wie je bent en wie je was. Als Stoere Vent een bouvier ziet zegt hij 'is precies Uncas' ja precies... maar zo eentje als jij zullen we nooit meer hebben. Zelfs nu vragen af en toe nog mensen 'ah waar is Uncas, is hij er niet bij ?' ...

    Hier nog eens wat vier jaar geleden verscheen, om je nooit te vergeten.

     

     

     uncas

     

  • Papa vogel

    Pin it!

    uit dit sauna kastje is aan de farse kant. Ik mag niét meer in de buurt van het nest komen - hoe zou je zelf zijn - of worden uitgefloten. Zo coleirig dat hij van zijn stokje valt lol.

    IMG_7414_resize

    IMG_7419_resize

    IMG_7420_resize

    IMG_7413_resize

    IMG_7411_resize

     

  • RIP courgettes

    Pin it!

    alger_resize

    black b_resize jpg

    Inderdaad. Vorige week zag ik dat slakken al aardig aan mijn tomaten hadden gezeten. Bovendien hadden ze mijn plantjes courgettes soorten black beauty en petite grise d'alger volledig opgevreten. De courgettes de Nice en de pompoenen lusten ze blijkbaar niet, duh.

    Zaterdag dus opnieuw naar Ecoflora om de laatste exemplaren plantgoed van dezelfde soorten mee te ritsen naar huis, samen met deze slakkenkorrels. Ik gebruik niet graag korrels maar gezien deze van Ecoflora komen, zullen ze wel eco genoeg zijn zeker ? Bier- en gist-vallen-toestanden doden misschien wel slakken, maar trekken mieren aan, die dan weer mijn aardbeien gaat opvreten. En zo blijven we bezig en dàt willen we niet.
    Vandaag, alleen de stengel van de petite grise d'alger staat nog en de bladeren van de black beauty OPNIEUW aangevreten én de korrels weg.
    Bon, heb opnieuw korrels gegooid. Mijn vraag: gaat dat povere stengeltje nog iets geven en gaan de rotzakken terug komen? Ik gok op ja - ja.

    't Was niet enkel gevloek dit weekend. Verder heb ik nog pastinaak en wortelen gezaaid én Chinese kool en venkel geplant.

  • Eenvoudige pizza

    Pin it!

    Opnieuw uit dit boek, zo snel klaar.

    Nodig voor 4 personen als hoofdgerecht:
    2 ciabattabroden
    3 coeur de boeuf tomaten
    olijfolie
    1 teentje look (facultatief)
    basilicum (of oregano)
    400 gr smeltmozzarella
    crème van coeur de boeuf tomaten

    Zo gemaakt:
    Snij de ciabatta overlangs. Bak ze in een voorverwarmde oven nog even een drietal minuten krokant op 200°C.
    Snij de tomaten in dunne plakken, doe hetzelfde met de mozzarella.
    Besprenkel de ciabatta met wat olijfolie en wrijf hem eventueel in met de look. Decoreer met de tomatencrème, tomaten, kruiden en mozzarella. Besprenkel nog met wat olijfolie en bak 3 à 5 minuten op 200°C, gratineer kort onder de grill.

    IMG_7399_resize

    IMG_7401_resize

     

  • Crème van coeur de boeuf

    Pin it!

    coeur

     

    Een foto van de oogst van vorig jaar en nog een recept uit dit boek. Gebruik deze als afwerking in zuiders gerechten

    Nodig:
    2 coeur de boeuf tomaten
    olijfolie
    1/2 gelantineblaadje
    peper en zout van de molen
    wat suiker

    Zo gemaakt:
    snij de tomaten in grote stukken en stoof ze zacht in wat olijfolie samen met de suiker, peper en zout.
    Pureer ze en duw ze door een zeef. Kook de crème nog wat in en voeg het in koud water geweekte en uitgeknepen gelatineblaadje erbij. Roer goed door. Laat afkoelen en zet in de koelkast.

     

  • Tiramisù Dell'Anno

    Pin it!

    Een recept uit dit boek. De amaretto heb ik vervangen door marsala zoals het - sorry Claudio - in de échte tiramisu hoort. Ik denk dat je te lang in België bent ;-). Je kan eventueel nog afwerken met een bolletje mokka of koffie-ijs.

    Ik moet zeggen dat dit dé lekkerste tiramisù is. A la minute klaargemaakt in geen tijd én veel frisser, krokanter en luchtiger.

    Nodig voor 4 personen maar hier eet je 2 dagen van:
    500gr mascarpone
    3 eierdooiers
    125 gr melk
    125 gr suiker
    9g gelatine
    200 gr room
    200 ml sterke espressokoffie (Nespresso Ristretto)
    80 gr suikerwater (100 gr water + 100 gr suiker)
    marsala
    2 kopjes sterke koffie
    1 pak lange vingers savoiardi (koop de Italiaanse !)

    Zo gemaakt:
    Maak de koffiegranité door 200ml koffie met 80 gr suikerwater en een scheut marsala aan de kook te brengen. Laat afkoelen en vries in. Meng er elk half uur eens met een vork door.
    Klopt de mascarpone met de eierdooiers. Verwarm de melk met de 125 gr suiker en voeg de geweekte en uitgesnepen gelatine toe. Klop goed en voeg toe aan het mascarponemengsel. Klop de room lobbig (half en half) en spatel het erbij. Zet in de koelkast om op te stijven.
    Verkruimel wat lange vingers met de keukenmachine.
    Voor het dresseren: breek de vingers op formaat van je glaasjes, doop ze zeer kort in een mengsel van 2 koppen koffie, wat suiker en een scheut marsala. Leg ze op de bodem, lepel er wat mascarpone op, dan de granité en eindig met de verkruimelde koeken.    
    Noot voor mijn koppige zelve. Beter doen zoals in recept: koeken, granité, mascarpone, verkruimelde koeken. En nog lekkerder: dresseren de dag nadien.

    IMG_7396_resize

  • Parmiggiana van aubergines

    Pin it!

    Parmiggiana is een typisch Siciliaans gerecht dat niets te maken heeft met parmezaan. 'Parmiciana' is het Siciliaans dialect voor 'de planken in een luik' waaraan de gestapelde aubergines aan doen denken.

    Gebaseerd op een recept uit dit boek maar gemakshalve de aubergines gewoon gegrild ipv in bloem en losgeklopt eiwit gewenteld om dan in arachideolie te bakken. De tomatensaus heb ik vervangen door een restje bolognaisesaus en de basilicum door oregano.

    Nodig voor mijn versie en voor 4 personen:
    2 grote aubergines
    5 dl bolognaisesaus
    2 à 3 bolletjes buffelmozzarella in dunne schijven gesneden
    een flink handvol verse oregano
    peper en zout van de molen

    Zo gemaakt:
    snij de aubergines in plakken van een halve centimeter. Grill ze. Leg lagen aubergines, saus, mozzarella, oregano, peper en zout en herhaal. Eindig met mozzarella.
    Zet de ovenschotel 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en eindig met 5 tal minuten onder de grill.

    IMG_7393i_resize

    IMG_7394_resize

    Vervang desnoods de aubergines door courgettes.

  • Vleesgeografie

    Pin it!

    Stoere Vent: 'zit daar vlees in mama?'
    Ik: 'in de ravioli, ja in deze wel'
    Stoere Vent: 'van de rug of van de kaken?'

    ravioli_resize

  • Er was eens: de kok en de dierenarts ...

    Pin it!

    Stoere Vent: 'mama ik wil kok worden en ga naar Koksijde om dat te leren'
    Drama Queen: 'en ik vétérinaire mama... en als een diertje dan ziek is breng ik het naar de keuken van broer om klaar te maken'
    Ik: 'ah maar als dierenarts moet je dat zieke dier eerst verzorgen'
    Drama Queen: 'ja maar mama als het ziek blijft, gaan we het dood doen en opeten, hé mama'

    dierenarts_resize

  • Vinas del Vero rosado 2009

    Pin it!

    IMG_7334_resize

    Rosé van Vinas del Vero uit Spaanse Aragon met een Somontano appellatie. Uit Cabernet sauvignon en Tempranillo
    Mooi diepe frambozenrode kleur met aroma´s van aardbeien, frambozen en kersen.
    Droog, soepel, aangenaam en fruitig met een lange afdronk.
    Lekker als aperitief of bij charcuterie en gegrild vlees
    Temperatuur: 14° tot 16°
    Prijs: €4,19
    Waar: Delhaize

    Probeer zeker ook hun Merlot

  • Sauna vogelkastje jaar 5

    Pin it!

    Voor het vijfde jaar op rij, net als wij: sauna liefhebbers ...'Bon waar blijft hij ?'

    IMG_7357_resize

    IMG_7375_resize

    IMG_7376i_resize

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Voor de kenners (Geert?!): mag je verschillende vogelkastjes naast mekaar hangen of komt daar burenruzie van ?

  • Kabouter Smul

    Pin it!

    Studio 100 werkt aan Njam, een digitale tv-zender en een multimediaal project over koken en genieten. Het productiehuis gaat daarvoor in zee met de sterrenchef Peter Goossens.
    Njam: zo heet de nieuwste digitale zender van Vlaanderen. Het wordt een themanet over 'koken en genieten' en zal te zien zijn via Telenet. Opmerkelijk is dat het mediabedrijf Studio 100 erachter zit. Tot dusver staat Studio 100 bekend om zijn producties voor kinderen. Lees verder in De Standaard

    kok_jpg_275_resize

    Zolang hij maar niet in de Plop films meespeelt... en verder: als ze voorproevers zoeken voor alle gerechten... ik heb hier alvast 2 kandidaten.

  • 9 mei

    Pin it!

    Hoeveel beter kan je het uitdrukken dan met dit gedicht... voor alle mama's maar vooral voor de mijne !

    Moe,
    hoe ouder ik word,
    hoe meer kind ik terug van jou wil zijn.
    Want vaak wist ik het beter,
    zoveel beter dan jij.
    Maar nu koester ik heel teder,
    alle woorden die je zei.
    Besef nu pas goed,
    moeder worden,
    duurt maar even,
    mama zijn,
    je hele leven.

    ~ Peter Stevens ~

    decoration

    dekora_sweetakido_250

  • Peter en de ...

    Pin it!

    Ik: 'awel die Peter vinden ze misschien ne lelijke vent maar da's zoals Depardieu: die heeft iets'
    Man 'ah zoals ik dan?'
    Ik: 'maar neen...' (goed bedoeld: niet lelijk)
    Stoere Vent: 'ah jawel hé papa alzheimer'

    peter vdb_resize

  • Gezocht: winstgevend restaurant

    Pin it!

    dell anno_resize

    'Neem afscheid van je personeel...
    * Het Kortrijkse restaurant Dell'Anno, waarmee Claudio Dell'Anno en Gaëlle Six vorig jaar Mijn restaurant wonnen, is failliet. Twee weken geleden had Claudio zijn aandelen voor één symbolische euro doorgegeven aan de horeca-ondernemer Xavier Pauwaert maar toen vielen lijken van schrijven van twintig-, dertigduizend euro uit de kast...
    * Gek dat net nu de meest winstgevende kandidaat Kom'af van Mijn Restaurant 2010 er gisteren per sms uit is gestemd. Gingen ze niet letten op de financiële kant dit jaar ?
    It's a hard business...

     

  • Slabakken

    Pin it!

    sinds hun gele gordel? Toch niet. In tegendeel nog steeds even gemotiveerd present 2x per week op de Kendo.

    21042010314_resize

     

  • Stonecross Primeur 2010

    Pin it!

    Hierdie verfrissende jong wyn is spesiaal vir Colruyt vervaardig van die heel eerste druiwe van die 2010 oesjaar. Deel hierdie gesellig wyn met familie en vriende in viering van 2010 - sowaar 'n besonder jaar vir Suid Afrika!

    IMG_7285_resize

    Hij is er weer! En minstens even lekker als vorig jaar. Een van de jongste wijnen van dit moment. Kobus Deetlefs uit Western Cape, Zuid-Afrika, weet het elk jaar te doen.
    En voor geen geld. Als je deze drinkt vraag je je af waarom er nog slechte wijn gekocht wordt en erger nog, gedronken wordt. Deze wijn wordt bovendien speciaal voor ons Belgen gemaakt. Ze moeten ons erg graag zien ginder beneden.
    Lekker bij: gerookte zalm, snoek, parma  ham, vijgen,... fris bij bbq !
    Temperatuur: 10-12°
    Waar: Colruyt
    Prijs: €3,14 (6 flessen)

    Probeer zeker ook

    * de witte primeurwijn geoogst in februari 2010. Zeer fris en bloemig. Lekker als aperitief of bij koude schotels (€3,25)

    460329_5_resize

    * de andere wijnen van Stonecross : Pinotage, Chardonnay Chenin, Shiraz en Sauvignon-Semillion (€4,99 bij Colruyt). 
     

  • Belga Queen Brussel

    Pin it!

    De passie van Antoine Pinto om verademende ruimtes te scheppen die een gastronomische trip doorheen België aanbieden, was de grondslag van de creatie van de Belga Queen, ondertussen uitgegroeid tot een begrip in België en in het buitenland.
    In een gebouw daterend van het begin van de XVIIIde eeuw (ooit het onderdak van het ‘Hôtel de la Poste’ en daarna de bank ‘Crédit du Nord’) creëerde Antoine Pinto een universum dat definitief kom af maakt met de traditionele overbezette brasserie. Hedendaagse gastronomie en architectuur ontmoeten er elkaar op een verbluffende manier.
    De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken, lichter en met een nationaal tintje door de toevoeging van bier in diverse gerechten. Aan de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse Belgische ambachtslui die de streektradities volle eer aandoen. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld; de koffie Ponti is een hoogwaardige mengeling van pure Arabica bonen uit verschillende werelddelen en gebrand door een Belgische meester-koffiebrander. Dankzij de oorspronkelijke samenwerking met brouwerij Palm is er een ruime selectie van kwaliteitsbieren verkrijgbaar.
    Al deze kenmerken maken van de brasserie Belga Queen de ‘made in Belgium’ ambassadrice. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, de Belga Queen zet al uw zinnen op scherp.
    Zo belooft de site... en inderdaad... Antoine Pinto heeft het prachtige Hôtel de la Poste met laat-19de-eeuwse glas-in-loodramen dat nadien de bank Crédit du Nord werd, een geheel nieuwe bestemming gegeven. Zijn eerbied voor de ruimte en de volumes spreekt duidelijk uit de gedaantewisseling die het gebouw heeft ondergaan, van een bank in belle époquestijl tot een veelzijdig complex waarin een restaurant, een oesterbar, een bierbar en een rooksalon zijn ondergebracht. In de achterliggende onthaalruimte wordt onze blik meteen naar de kroonlijst afgeleid. De wapenschilden van alle provincies zijn in originele staat hersteld.
    De omgeving is natuurlijk geweldig en het eten was erg lekker. We hebben een erg fijne avond gehad maar we werden om 21u30 zowat weggekeken van onze tafel voor de tweede service. Ik heb toch graag de tijd om even te bekomen van de maaltijd voor ik moet vertrekken... maar dat was ons wel op voorhand gemeld...
    Hoge plafonds, schitterende plek voor een keuken aangesloten op Belgo-Belgische etnische lijnen. Niet echt ideaal voor een tête-à-tête omwille van de akoustiek, maar toch uniek. Het eten was eveneens correct: goeie degelijke producten, klassieke keuken, perfect gebakken. Het is een degelijke Belgische keuken zonder al te veel franjes.
    Het aperitief Belga Queen was een champagne met een Péckêt van woudvruchten (€ 7.50)
    Als voorgerecht koos ik voor handgepelde Oostendse grijze garnalen met een bladerdeeggebak, gefrituurde zeeduivelwangen, champignonroomsaus en gebakken eendenlever (€17,50) een voor een voorgerecht erg/té royale portie. Doch alles mooi in balans. (foto van de site wegens te slechte kwaliteit)

    voorg_resize

    Gelukkig had ik een minder zwaar hoofdgerecht, dacht ik... half gebakken tonijn, compotée van tomaten, gedroogde tomaten en brocolipanade, reine olijfolie met koriander (€ 22). Opnieuw drie grote stukken tonijn, supervers doch aan de binnenkant nog net dat ietsje te koud.

    30042010324_resize

    Als dessert volgde lucifers van hazelnoten met confituur van yuzu citrusvruchten koek van crème brulée met tonkabonen (€9). Een beetje een tegenvaller. Ik had er meer van verwacht. De lucifers (?) bleken een kleine harde cake te zijn met veel rode vruchtencoulis, de citrus kwam amper tot zijn recht.

    30042010325_resize

    Samen met een koffie en een fles Vino Nobile di Montepulciano 2007 (€ 37) hadden voor gemiddeld €70 per persoon. Prijs/kwaliteit meer dan correct. Alleen jammer dat we voor 21u30 de tafel moesten verlaten voor de tweede service.
    Het personeel en de bediening waren correct en efficiënt. De obers getooid in een half dwangbuis, half gladiator aandoend uniform.
    Oh ja... mis zeker de toiletten niet, té speciaal.

    276100367_09ff25ac7f_resize

    Belga Queen Brussels, Rue Fossé aux Loups 32 Wolvengracht 32, 1000 Brussel

  • Rabarbertaart

    Pin it!

    Doorgaans maak ik hier met rabarber lekkere confituur maar een taartje gaat er ook altijd in.
    De rabarber doet het trouwens prima dit tweede jaar in de moestuin, dank u wel. Indien je er koopt, neem stevige glanzende en buigzame stengels zonder vlekjes. Je kan ze ingepakt in plasticfolie maximum een viertal dagen bewaren in de groentenbak van je koelkast.

    Nodig:
    350 gr rabarber
    Voor het zanddeeg:
    500 gr zelfdrijzende bloem
    350 gr boter op kamertemperatuur
    125 gr bloemsuiker
    2 eieren
    5 gr zout
    10 gr vanillesuiker
    Voor de droge mengeling: meng 15 gr bloem met 115 gr kristalsuiker
    Voor het beslag: 2 eieren loskloppen met 125 ml melk

    Zo gemaakt:
    Meng voor het zanddeeg alle ingrediënten tot een korrelig deeg en zet zeker 2 uur weg in de koelkast.
    Rol het deeg snel uit en bekleed er een gefarineerde vorm mee (20cm/3 hoog).
    Snij de rabarber ongeschild grof, was hem en droog hem goed in een handdoek. Verdeel hem over het deeg en bestrooi eerst met de droge mengeling en overgiet dan met het beslag.
    Zet 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

    Een recept uit Lente

    IMG_7326_resize

  • Gebraden hoevekip met citroen

    Pin it!

    Een fris zomers recept met weinig werk aan en met veel tijd om bij je gasten te zijn, wat wil je nog meer ?

    Nodig:
    2 bio citroenen
    1 hoevekip
    zout en peper van de molen
    rozemarijn
    laurier
    1 teentje look
    boter
    olijfolie

    Zo gemaakt:
    Kruid de kip vanbinnen met peper, zout, steek er rozemarijn en look in. Stop een citroen waarin je inkepingen maakt in de poep van de kip.
    Kruid de buitenkant van de kip met enkel peper (les voor mezelf: zout geeft blaren...). Maak inkepingen in de billen en doe er wat boter en laurier in. Snij de andere citroen in partjes en verdeel over de kip.
    Verdeel de rest van de rozemarijn en de laurier in de schotel. Giet er nog wat olijfolie over.

    IMG_7330_resize

    Zet ze +- 45 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.  (doe de truc met het vocht)

    IMG_7333_resize

     

  • Siertuin begin mei

    Pin it!


    Ook nu heb je weer recht op een maandelijkse update

    Geënte gingkgo biloba
    Sempervivum
    Acer planatoides globossum hoogstam
    Haag fagus Sylvatica binnen én buitenkant omheining
    Klimopscherm en lavendel
    Acer planatoides globossum laagstam en buxus

    IMG_7309_resize

    IMG_7311_resize

    IMG_7323_resize

    IMG_7324_resize

    IMG_7312_resize

    IMG_7314_resize
     

    IMG_7321_resize

     IMG_7315_resize

     IMG_7318_resize

  • Kruidentuin begin mei

    Pin it!

    Bieslook, thym, citroenmelisse, lavas, laurier, marjolein/oregano
    Bieslookbloemen (lekker!)
    Bergamotmunt, zwarte pepermunt en kruizemunt
    Marjolein/oregano in de schaduw van de lavas

    IMG_7305_resize

    IMG_7308_resize

    IMG_7313_resize

    IMG_7322_resize

     

  • Moestuin begin mei

    Pin it!

    Al heel wat groener dan een maand geleden

    Frambozen
    Rabarberbloem
    Aalbessen
    Vruchtgewassen voorlopig nog even beschermd onder pousse verts: courgette black beauty, courgette petite grise d'alger, courgette ronde de Nice, pompoen hokkaido oranje en een groene.
    Tomaten: Cœur de bœuf, trostomaat, Matina, Zuckertraube (rode kerstomaat), olijftomaat, Tiny tim
    Sla: romeinse sla, ijsbergsla en rode en groene krulsla 
    Sjalot
    Moestuinpad en poort

    IMG_7294_resize

    IMG_7295_resize

    IMG_7296_resize
     

    IMG_7297_resize

    IMG_7298_resize


    IMG_7300_resize

    IMG_7301_resize

    IMG_7302_resize


    IMG_7304i_resize

     Biologisch afbreekbare mulchfilm gezien ?

  • Faryngitis annuus

    Pin it!

    same place same shit... de laatste voor de zomer, de laatste !


    IMG_7292i_resize