14-11-10

Pasta caprino

Toen de dieren nog spraken gingen Man en ik heel vaak naar Testa Rossi. In dit gezellig restaurant waar je altijd heel lang moest wachten, wordt alles à la minute bereid met dagverse produkten. Wachten loont er dus altijd de moeite. Mijn favoriet was penne caprino dus ging ik even aan 't experimenteren want zo moeilijk kan die saus niet zijn.

Nodig:
200 gr zachte geitenkaas (type petit rondin chevre d'ardennes bij Delhaize)
12 tomaten
2 sjalotten
1 teentjes look
olijfolie
beetje suiker
kruidentuiltje (laurier en tijm)
chili peper fijngesneden en zonder pitjes
verse basilicum
een scheutje room

Zo gemaakt:
Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij in grote stukken.
Stoof de gepelde en gesneden sjalot samen met de fijngesneden look in olijfolie.
Voeg de tomaten, suiker, kruidentuiltje en de piment.
Laat 1/2 uur zacht sudderen zonder deksel. Haal de kruiden eruit.
Voeg de room toe.
Kook de pasta beetgaar. Overgiet met de saus en leg er rondjes geitenkaas op. Snipper er basilicum over.

IMG_4247i_resize.jpg

Ik zat er dichtbij. Enkel had ik de bordjes nog even onder de grill moeten zetten.

Commentaren

Het is er nog altijd even lekker (maar ook even traag- vooral als je 's middags in de lunchpauze gaat) :-). Tx voor het recept in ieder geval. Gr, Evelyne

Gepost door: Evelyne | 23-11-10

Reageren op dit commentaar

Evelyne, goed om horen ;-) Laat weten of dit even lekker is dan originele en wat er nog beter aan kan

Gepost door: onelife | 24-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.