19-11-10

Spanjestraat 1, 0612 Hemel

IMG_4249i_resize.JPG

Willen jouw kindjes braaf en minder braaf ook een brief schrijven aan de Sint ? Hier zijn adres: Spanjestraat 1, 0612 HEMEL. De Post heeft een afspraak met de Sint en beantwoordt alle brieven met een geschenkje. Vergeet de zegel niet want de Sint verzamelt die !

Drama Queen: lieve Sint, je bent lief. Ik zou graag een spel.
Stoere Vent: lieve Sinterklaas, ik leer schrijven in de klas. Je mag kiezen wat je brengt. Dikke kussen ook aan zwarte piet.
Maw. we zijn in onze opzet geslaagd: kinderen is blij zijn met wat ze krijgen... en nu nog ons hoofd breken...

Commentaren

Ooo, waar is de tijd dat mijn dochter nog geloofde in de heilige man...met 21 jaar zijn ze meer geinteresseerd in een "geilige man" denk ik (grof mopje, moja, moet ff kunnen, toch?) ;-)
Ze schreef ook brieven naar de hemel en kreeg dan per wederkerende post (soms een paar weken te laat) een doosje met allerlei snoep in. Vooral snoepen die dan net de komende weken nieuw in de winkel waren..van commercie gesproken!! :-)
Maar al bij al was het een zaaaalige tijd, geniet ervan!!

Gepost door: Nathalie | 19-11-10

Reageren op dit commentaar

Nathalie LOL ;-))
Awel da's eerste jaar dat ze schrijven (enfin Stoere Vent toch)... zo grappig. En zo naïef hé... ik laat je weten wat er in de doos zit.

Gepost door: onelife | 19-11-10

Reageren op dit commentaar

't Was elk jaar weer één van de spannendste periodes toen we klein waren. En zoals het dikwijls gaat met zo'n dingen: het uitkijken naar de dag was / is veel leuker dan de dag zelf. Eens het speelgoed is uitgedeeld, is de magie weg.....

Gepost door: Geert | 20-11-10

Reageren op dit commentaar

Idd Geert zo is dat, maar wij vinden dat best ook spannend. Hun reacties en nu nog naïviteit, da's iets om te koesteren...

Gepost door: onelife | 20-11-10

Reageren op dit commentaar

sint ik bedank dat je naar ons gept ge komt mag ik its vraage kom naar ons de straat boenerstraat 112 genk ge schrijft door eyup

Gepost door: eyup | 12-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.