08-01-11

Mini-cocottes: puur culinair cocoonen

Ik zweer bij gietijzer om te koken, met name Le Creuset.

IMG_4601i_resize.jpg

In de wolken was ik met deze acht mini-cocottes als kerstgeschenk van mama. In keramiek en bestand tegen temperaturen tussen -18 en +260°C.

Leuk voor bijvoorbeeld een individuele portie grondwitlof met grisonvlees en parmezaanse kaassaus in de oven (recept hier maar zonder ham: een restje grisonvlees in verwerkt van de kaasfondue)

IMG_4579i_resize.jpg

Met welk culinair cadeau zou jij blij zijn ?

Commentaren

Awel, deze heb ik ook al dikwijls zien staan, dus ik zou er ook blij mee zijn!

Gepost door: Ellen | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Groot gelijk, ik kook ook haast uitsluitend met gietijzeren pannen

Gepost door: Foodie | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

hmmmm je recepten beginnen meer en meer naar mijn goesting te komen. (zonder ham)

Gepost door: nancy | 10-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik zou hier ook blij mee zijn (maar helaas ook weer plaats moeten vinden ...)

Staan of stonden ook op verlanglijstje :
kitchen aid Artisan
Abonnement op Delicious
Kookboek van Claudia (heb ik ondertussen onder kerstboom gekregen)
en nog zoveel meer.....

Gepost door: Nadine | 12-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.