05-02-11

Spaghetti met kip, walnotenpesto en veldsla

Inderdaad, de desktop en ook One Life zijn back! En direct een winters pastabord. Simpel en hartelijk.

Nodig (4 personen):
spaghetti - zelf gemaakt in mijn geval
2 kippenfilets (Bresse), wil je het iets sjieker: neem dan eendenborst
100 gr walnoten
handvol ontpitte zwarte olijven, in kleine stukjes gesneden
bakje veldsla
olijfolie
vers geraspte parmezaanse kaas
peper van de molen

Zo gemaakt:
Pocheer de kipfilets 25 minuten in kippenbouillon, laat afkoelen in de bouillon en snij in hapklare stukken.
Maak de pasta indien je ze geen koopt.

Doe de walnoten in een vijzel met olijfolie. Stamp ze fijn. Voeg de olijven toe.
Bak de stukjes kip in een pan in wat olie. Voeg de pesto toe.
Kook de spaghetti al dente, dresseer met de kip, de veldsla en parmezaan.

IMG_4645_resize.JPG

16:00 Gepost in Keuken | Commentaren (1) | Tags: pasta, veldsla, walnoten, pesto, olijven, kip |  Facebook |

Commentaren

Pasta op z'n best; daar hou ik van !

Gepost door: Sylvie | 07-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.