03-03-11

Hartige chorizo stoemp

Een combinatie van te weinig tijd om aardappelen een uur in de oven te steken en dit recept.

stoemp,chorizo,uien,emmental,bintjes,bieslook,zure room

Nodig voor 4 personen
6 grote mooie aardappelen (bintjes)
200gr onversneden chorizo, ik kies voor pikante
2 uien
1⁄2 bussel bieslook
100 gr vers gemalen kaas (Emmentaler)
2 eetlepels zure room

Zo gemaakt:
Schil en kook de aardappelen of beter nog omgekeerd. Snipper ondertussen de uien en snij de chorizo in schijfjes. Bak ze in een pan.
Giet de aardappelen af, stoemp ze en voeg de uien en chorizo toe.
Voeg de bieslook, zure room en de helft van de kaas toe.
Schep in potjes of een grote schaal, verdeel de rest van de kaas erover en zet 10 minuten op 180graden en nog even onder de grill !

Commentaren

Mmm, klinkt lekker! Moet ik onthouden!

Gepost door: SasKookt | 03-03-11

Reageren op dit commentaar

hmmm ziet er lekker uit

Gepost door: Nancy | 03-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.