19-04-11

Aardappel gevuld met handgepelde grijze garnalen

Eenvoudig lekker met handgepelde grijze garnalen.

IMG_5008_resize.JPG

Nodig voor 4 personen:
4 grote vastkokende aardappelen
400 gr grijze garnalen (gepeld)
200 gr zure room
groene kruiden (bieslook en met mate lavas en citroenmelisse; peterselie)
zout en peper van de molen
3 eieren
1 EL mayonaise

Zo gemaakt:
Verwijder het pantser van de garnalen.
Neem vier grote aardappelen, schrob ze schoon en kook ze gaar in de schil.
Snij een hoedje van de aardappel (in de lengte) en hol ze voorzichtig uit.
Plet de inhoud, laat afkoelen en meng er voorzichtig 3/4 van de garnalen bij en de zure room. Voeg ook de kruiden toe en peper.
Kook de eieren 10 minuten, pel en plet. Voeg er ook de mayonaise, peper, zout en wat bieslook of peterselie aan toe.
Vul de aardappelen met het mengsel aardappel/garnalen/zure room/kruiden en garneer met de rest van de garnalen.
Serveer de aardappel met een frisse salade en de eiermimosa.

Commentaren

deze probeer ik zeker eens uit ! Mmmm

Gepost door: ve | 19-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.