12-05-11

Boterhammen met platte kaas en radijzen

IMG_5498_resize.JPG

Een lekkere gezellige maaltijd maken kan toch zo heerlijk simpel zijn. Inspiratie genoeg in de moes- en kruidentuin.

Nodig:
platte kaas
een paar dikke sneden lekker huisgemaakt desembrood
radijzen: wat witte Chandelle de Glace en rode Cherry Belle radijzen uit de moestuin
een paar bieslooksprieten en -bloemen
veel peper van de molen
wat zout

Zo gemaakt:
Snij de bieslook fijn en meng samen met flink wat peper en een beetje zout door de platte kaas
Snij de radijzen, leg ze in potjes samen met de eetbare bieslookbloemen.
Geef de gasten brood en de rest is self service. Met een Geuze. Hemels !

IMG_5496_resize.JPG

Commentaren

Mmm dat is zo lekker! Jammer genoeg heb ik mijn radijzen veel te dicht bij elkaar geplant waardoor ze helemaal niet dik geworden zijn... Dan maar soep maken van het loof en opnieuw beginnen :).

Gepost door: SasKookt | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

Of breng ze naar hier ;-) ik heb liever de kleinere.

Gepost door: One life | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.