08-05-11

Salade met gerookt forelhaasje/radijzen/komkommer/appel/walnoot

Eigenlijk gewoon wat bij mekaar gekletst met wat noten- en olijfolie en ciderazijn erbij. Gebaseerd op dit recept maar toch heel anders.

Nodig voor 4 personen:
4 forelhaasjes
2 komkommers
handvol radijzen uit de moestuin
een paar walnoten
een zoete appel
vinaigrette : 1 EL olijfolie en 1 KL notenolie samen met 1 EL ciderazijn + sap 1/2 citroen, peper en zout van de molen.

Zo gemaakt:
Schil de komkommer met de dunschiller en schil zo verder zodat je mooie slierten krijgt. Strooi er zout over en zet even koel weg.
Snij de appel met schil in lange repen. Snij de radijsjes.
Giet vocht van komkommers weg en voeg alles toe. Hak de noten, voeg ze toe en giet de vinaigrette erover. Eindig met de vis. Serveer met brood.

IMG_5475i_resize.jpg

 

 

De commentaren zijn gesloten.