09-06-11

Gemarineerde haringfilet met crème van Coeur de Boeuf tomaat, een mayonaise van wasabi en wasabicrumble

Een top zomers voorgerecht waar ik al veel succes mee had. Dus post ik het nog eens. Vooral een makkelijk voorgerecht dat je op voorhand kan klaarmaken en enkel moet dresseren net voor je het serveert. 

IMG_5591_resize.JPG

Nodig voor 4 personen:
200gr gemarineerde haringfilet Neptune
4 grote vleestomaten liefst Coeur de Boeuf
1 EL witte basamicoazijn
1 EL tomatenpuree
1 EL notenolie
een paar druppels tabasco
2 EL mayonaise
1 KL wasabicrème
wat bieslook en een paar wasabi nootjes (of wasabi green peas als je ze kan vinden) voor de afwerking
peper en zout van de molen

Zo gemaakt:
Snijd de haring en ui van in de bokaal en voeg wat fijngesneden biesblook toe. Kruid met peper. Pel de tomaten, snijd het vruchtvlees en mix. Haal door een zeef en voeg de balsamico, notenolie, tabasco en tomatenpuree toe. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de mayonaise met de wasabi. Dresseer in een glaasje: begin met de haring, nadien de tomaten en tenslotte de wasabi-nootjes en nog wat bieslook.

 

Commentaren

Van alle sexy geregsjes op deze blog , is dit voor mij de topper !

:-x

Gepost door: E | 09-06-11

Ja hè. Mmmm, is ook favorieten van man ;-)

Gepost door: Onelifeliveit | 10-06-11

De commentaren zijn gesloten.