26-07-11

Pasta courgette/roquefort

Een eenvoudig lekkere pasta. Zo slinkt de courgetteberg uit de moestuin ...

roque_resize.jpg

Nodig voor 4 personen:
2 kleine courgettes in blokjes gesneden
2 uien
sap van 1/2 citroen
boter
een stuk roquefort +-100gr
pasta

Zo gemaakt:
Kook het water voor de pasta.
Fruit de gesnipperde ui in de boter, voeg de courgettenblokjes toe en bak al dente. Voeg het citroensap, peper en de roquefort toe. Laat smelten.
Ondertussen is ook de pasta al dente. Serveer deze met de saus.

12:04 Gepost in Keuken | Commentaren (3) | Tags: courgettes, pasta, roquefort |  Facebook |

Commentaren

hoi,zo te zien was het een supervakantie! Ik heb een vraagje voor jou,heb me net een ijsmachine aangeschaft en wil die natuurlijk testen,in je basisrecept spreek je van half en half room en slagroom ,wat is het verschil tssn de room en de slagroom?? Hoop dat ik nu geen al te domme vraag stel :-)
Cathy

Gepost door: Cathy | 26-07-11

Reageren op dit commentaar

Dit zet ik deze week nog op het menu

Gepost door: foodie | 26-07-11

Reageren op dit commentaar

Hoi Cathy
was idd een supervakantie
Basisrecept met yoghurt ? Zet anders even url want BLOOS vind het niet direct
Room = gewone room, slagroom is al opgeklopt ;-) Zeker geen domme vraag en hopelijk geef ik nu geen dom antwoord
groetjes
One Life

@ Foodie zeker doen, superlekker

Gepost door: onelife | 27-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.