05-08-11

Kabeljauwhaasje met crumble van chorizo en aardappelpartjes

Daar hadden we hier nog eens écht zin in. Met een slaatje erbij, heerlijk en snel klaar.

IMG_7310i_resize.jpg

Voor de aardappelpartjes neem je vastkokende aardappelen. Snij ze met of zonder schil en ongeveer 8 minuten, je moet met je vork er net in kunnen prikken. Haal ze uit het water en verwarm een tefal pan, doe je de aardappelen erbij en bak ze 4 min. aan één kant (tussendoor niet omdraaien). Zodra er aan een kant een goed bruin korstje zit kun je ze omdraaien en bak je ze ook aan de andere kant 4 minuten bruin. Strooi er nog wat grof zeezout overheen en wat peper en ze zijn klaar.

Stem aub hier voor mij

 

Commentaren

Heb gestemd want dat is echt héééél lekker !!!
grtjs
Cathy

Gepost door: Cathy | 05-08-11

Reageren op dit commentaar

thanks !!! en stuur gerust door naar anderen ;-)

Gepost door: one life | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

Misschien een lijstje met de hoeveelheid van de ingrediënten of ben ik te dom om dat te kunnen vinden ?

Gepost door: Fieke | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik bracht zonet een stemmetje uit en plaatste een link op Fb! Veel succes nog!

Gepost door: soraya | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Fieke
Gewoon op HIER klikken in de mail en daar staat originele recept ;-)
8/8 was duidelijk een maandag lol

Gepost door: one life | 09-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.