West-Vleteren XII

Pin it!

wvl_resize.jpg

Heb jij ook je bouwsteenbox vast om deze broeders te 'helpen' ? Zo niet kan je je verdiepen in dit reserveringssysteem of er gewoon lekker één gaan drinken In De Vrede (bedankt Hof Van Eten voor de tip)

Je kan ook altijd eens op de veilingsites gaan zien waar ze voor minstens 4x de prijs van de hand gaan. Niet alleen de broeders gaan met de winst lopen... Shame on you !

Commentaren

 • Of zoals deze week in de krant stond..; je kan gewoon donkere watou drinken. Hetzelfde bier :D

  En anders iedereen richting mijn thuishaven Wilrijk, waar ze Westvleteren in het cafe op onze hoek serveren. (Ja, de drie smaken :) )

  In de vrede kan je trouwens ook het bier kopen zonder het te bestellen. Je moet geluk hebben dat het binnen is, maar tot op heden hebben wij het altijd al kunnen meenemen.

 • Of je kan de volgende dingen doen:

  - Naar mijn woonplaats (Wilrijk) afzakken, want daar serveren ze Westvleteren het hele jaar door in het cafe op de hoek.

  - Sint Bernardus drinken, want is exact hetzelfde bier.

  - Of gewoon naar In De Vrede rijden en ze daar kopen in het winkeltje. je hoeft het reserveringssysteem niet te gebruiken als je enkele bruine biertjes wil. We zijn er nu al enkele tientallen keren geweest en ze hadden steeds in stok.

De commentaren zijn gesloten.