02-12-12

Varkenskroontje met wintergroenten en luchtige pickelsmousseline

Toen Zoon Jeroen hieraan bezig zag, stond het direct vast: dàt ging hij ook eens klaarmaken. Zo gezegd, zo gedaan.

Look en rozemarijn in het varkensvlees steken

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

Flink kruiden met peper van de molen en fleur de sel

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

Dichtschroeien!

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

Andere kant

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

Zo gezegd, zo gedaan. Slow cooking ... iets minder dan een uur op 150 graden. Het vet van het varkensvlees zal de groenten zalig doen smaken.

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

en het was top.

 stoere vent, zoon, ter duinen, hotelschool, jeroen meus, dagelijkse kost

De witte wijnazijn over de groenten en de pickels in de luchtige mousselinesaus gaven het gerecht nét dat tikkeltje meer.

De commentaren zijn gesloten.