27-12-12

Canneloni van rundsvlees met king krab en wasabimayonaise

Surf en turf doen het altijd: het fijne van het vlees met het zilte van de zee. Je kan de wasabi ook vervangen door wat sojasaus en worcester.

IMG_3045_resize.JPG

Nodig:
150 gr rundsvlees flinterdun gesneden
300 gr king krab
3 EL mayonaise
wasabi naar smaak
sap van 1/2 citroen
peper en zout van de molen

Zo gemaakt:
Meng de mayonaise met extra citroensap en wasabi naar smaak. Kruid. Meng met de king krab. Het mengsel moet redelijk consistent zijn.
Leg een stuk huishoudfolie op je werkblad. Smeer er wat olie op. Leg het rundvlees er overlappend op. Leg in het midden de king krab en rol op.
Leg voor het serveren 15 - maar liever 30 - minuten in de diepvriezer, dat snijdt makkelijker. Serveer met dotje wasabi en wat sla.

De commentaren zijn gesloten.