19-02-13

La Paix* 2013

Verlof dat wil zeggen: zoon ging nog eens een service meedraaien, sneed zoals het hoort in zijn vinger én wij? Wij genoten mee. 

IMG_4071.jpg

Amuse: blad van de spinazie/ mousse van geitenkaas / crumble met groene thee (zie vorig bezoek)


Amuse: structuren van Belgische wortel

IMG_4077.JPG

Voorgerecht van de suggesties: varkenskop met winterse pickels

 

IMG_4079.JPG

Voorgerecht: kaaskroketten La Paix

IMG_4081.jpg

IMG_4080.jpg

Hoofdgerecht: Cordon bleu Belgisch Brasvar varken

IMG_4087.JPG

IMG_4086.JPG

Hoofdgerecht: groentekar. Jawel zelfs in een restaurant rechtover het slachthuis kan je meedoen aan de Dagen Zonder Vlees.

IMG_4088.JPG

Hoofdgerecht: wagyu voor de Zoon. Niet op de kaart maar wie flink werkt, wordt beloond.

IMG_4084.JPG

IMG_4089.JPG

Nagerecht: kaasschotel

IMG_4093.JPG



Commentaren

Dat zal wel een heel leuke ervaring geweest zijn voor stoere vent! En het etentje nadien leek ook weer een voltreffer. Wij kijken uit naar de Culinaire Speurneus.
Culinaire groetjes,
C&C

Gepost door: C&C | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

Ja hoor, was al de tweede keer.
In de Paasvakantie gaat hij terug ;-) en wij ook !
culinaire groeten

Gepost door: one life | 05-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.