25-02-13

Witlofrolletjes met hesp en kaassaus

Een klassieker en meteen ook een favoriet van de kinderen die Zoon graag eens wou maken zoals dé Meester hem maakt. Gebaseerd op dit recept met een heerijk resultaat. Door te kiezen voor grondwitlof en dat te braiseren verdwijnt het excuus 'bitter' meteen. Maak zeker gebruik van het vocht na het braiseren voor het maken van je kaassaus: pure witlofsmaak. 

 

De roux voor de kaassaus maken terwijl het witlof braiseert: ''ruik je de koekjes al mama?'

33958_10200650297119509_233728343_n.jpg

Rollen maar !

536946_10200650297479518_1430796390_n.jpg

Genoeg kaas voor een 'lekkere croute'

542716_10200650297679523_695230090_n.jpg

563230_10200650297959530_1490448524_n.jpg

 

Op de vraag of hij zich volgende keer eens zou wagen aan de witlofrolletjes Hof Van Cleve style was het antwoord 'euh neen niet direct'. Damn!

 

De commentaren zijn gesloten.