03-01-14

La Paix* 2014 eerste en zeker niet laatste bezoek dit jaar

Over onze absolute voorliefde door dit restaurant, zijn chef David Martin en de stages die onze zoon er deed kan je hier lezen.

 

Tijdens de laatste dag van de schoolvakantie en de eerste dag service 2014 van La Paix*, ging Zoon er - om het jaar goed in te zetten - helpen met de mise-en-place. 


Aardappelkroketten draaien gevuld met merg en gepaneerd in gedroogde inktvisinkt, schelpen kuisen, groenten snijden, koekjes bakken,... Voor niets draait hij zijn hand om!

david martin, la paix, stoere vent

En natuurlijk gingen we er nadien samen lunchen. Want van al dat werken krijg je honger. 

 

Amuse

Pompoen/warme emulsie van Belgische geitenkaas / crumble van hazelnoten / comté

david martin, la paix, stoere vent

Amuse

Rund en bouillon van rund / zandwortel en jonge rucola

david martin, la paix, stoere vent

Voorgerecht van de suggesties

Tempura van Petit Gris de Mr Roberti van de Ferme de L’Ourchet / boter / brood / look / peterselie met side dish mille feuille van nori en knolselder

david martin, la paix, stoere vent

david martin, la paix, stoere vent

Voorgerecht

Chaud-froid van langoustines / langoustinesoufflé / bouillon met laurierolie vergezeld van een stuk buikspek en side dish met peer, aardpeer, pastinaak en bloemkool

david martin, la paix, stoere vent

david martin, la paix, stoere vent

david martin, la paix, stoere vent

Hoofdgerecht

Wagyu wangen krokant geconfijt

david martin, la paix, stoere vent

Nagerecht

Café glacé met vanille en meringue van koffie en caramel

david martin, la paix, stoere vent

Nagerecht van de suggesties:

Sorbet van bittere cacao / passievrucht

david martin, la paix, stoere vent

Onze volgende tafel is alvast al gereserveerd. De jouwe niet ? Doen ! 


La Paix*

Ropsy Chaudronstraat 49

1070 Brussel

02 523 09 58

De commentaren zijn gesloten.