12-01-14

Appel in de oven met geitenkaas en pancetta

Je koelkast opentrekken en niet veel tijd hebben: meer moet dat niet zijn voor een zondagse lunch.

 

Nodig voor 4 personen:

4 grote appels (jonagold)

1 stronkje geitenkaas 

8 tal sneden pancetta of spek

IMG_9653.JPG

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 180 graden. 

Hol de appels - net iets groter dan klokhuis - uit met een appelboor. 

De holte vul je onderaan met wat pancetta, gevolgd door stukjes geitenkaas en je eindigt met pancetta. Eventueel wat honing tussen kan. 

Een ovenschotel in en een twintigtal minuten op 180 graden en met een stuk brood heb je een snelle lekkere lunch. 

IMG_9654.JPG


Deze versie met peren is ook zeer lekker. 

 

14:39 Gepost in Keuken | Commentaren (0) | Tags: appel, geitenkaas, pancetta |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.