25-04-14

Choco

Nutella: eat this ! Een recept van David Martin uit Martin Bonheur. 

 

Nodig:

125 gr chocolade (naar keuze)

2 EL notenolie

100 gr ongezouten boter op kamertemperatuur 

250 ml geconcentreerde melk

100 gr noten (naar keuze: cashew, hazelnoten, pistaches,… )

 

Zo gemaakt:

Rooster de noten in een hete pan. Dit geeft ze een gegrilde smaak. 

choco, brood, david martin, martin bonheur

choco, brood, david martin, martin bonheur

Laat de chocolade smelten in de melk (niet koken). Voeg de boter toe. 

choco, brood, david martin, martin bonheur

Mix de geroosterde noten en voeg de melk/chocolade/boter erbij en ook de olie. Dit lijkt veel vetstof maar anders is hij niet smeerbaar. 

 Mix nog eens goed door en giet in een pot (+-500gr). Bewaar in de koelkast. 

choco, brood, david martin, martin bonheur

De commentaren zijn gesloten.