29-05-14

Carpaccio van rode biet met feta

Ik hou van recepten met 3 basisingrediënten. Dit is gebaseerd op Kris zijn hapje maar dan als snelle salade. Geserveerd met huisgemaakt zuurdesembrood.

IMG_0590.jpg

Nodig:

4 rode bieten (koop je vacuum voorgekookt of je kookt ze met schil in rode wijn met 1 EL balsamico en 1 1 EL gewone azijn gedurende 25 minuten, laat afkoelen en pel ze)

100 gr feta

50 gr pijnboompitten

olijfolie

peper van de molen en fleur de sel

 

Zo gemaakt:

Rooster de pijnboompitten in een hete pan. 

Snij de bieten in dunne plakjes en schik ze op een groot of aparte borden.

Verkruimel er de feta over en verdeel er de pijnboompitten over. Werk af met olijfolie en kruid met peper en fleur de sel.

13:07 Gepost in Keuken | Commentaren (0) | Tags: rode biet, feta, pijnboompitten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.