12-06-14

Bananenspeltbrood met vijgen

Lopers en gezond eten. Een must. En zo doet ook de Hapjes Princess en dus maak ik geregeld iets healthy van haar blog en dat is nog nooit tegengevallen, in tegendeel ! Een lekker ‘brood’ als tussendoortje of als ontbijt. 

IMG_0601.JPG

Nodig:

50 gr amandelmeel

100 gr speltbloem

2 KL bakpoeder

snuifje zout

kaneel naar smaak

3 eieren

3 rijpe bananen

5 gedroogde vijgen in stukjes gesneden

 

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 180gr en vet een bakblik in.

Voeg de droge ingrediënten samen. In een andere kom klop je de eieren op met de melk en je prakt er de bananen door en voegt alles samen met de vijgen erbij door de droge ingrediënten. Meng goed door. Schenk in een bakvorm en laat 40 à 45 minuten bakken op 180 graden. 

De commentaren zijn gesloten.