20-07-14

Geroosterde ciabatta / gemarineerde buffelmozzarella / kerstomaten / pepers

Een lekker snel aperitiefhapje waarvoor je de mise-en-place makkelijk de dag op voorhand kan doen.

IMG_2696.JPG

Nodig voor 4 personen:

1 grote ciabatta, afgebakken

3 bollen buffelmozzarella

200 gr zure room

1 bio citroen

1 rode peper

6 tal kerstomaten

peper en zout van de molen

teentje look

 

Zo gemaakt:

Meng de zure room met het sap en de zeste van de citroen, kruid met peper en zout. Dep de mozzarella droog en snij in dunne plakjes. Doe ze in een schaal en besmeer met de zure zoom. Zet in de koelkast.

Snij de ciabatta in sneetjes van 1cm en zet een 10tal minuten onder de grill van je oven op 200 graden. Strijk ze als ze nog warm zijn in met look. Laat afkoelen. 

Snij de tomaten en de peper. Leg op elk broodje een plak mozzarella en garneer met pepertjes en tomaten. 

IMG_2697.JPG

De commentaren zijn gesloten.