30-07-14

Camembert in de oven

Kaas in de oven… bij ons zeggen ze ‘une turie’. In de winter is deze variatie met Vacherin en Fendant du Valais een topper. In de zomer is deze een blijvend succes als aperitief of luie lunch. 

IMG_2746.JPG

IMG_2747.JPG

Nodig voor 4 als aperitief of 2 als lunch:

1 camembert

olijfolie

herbes de provence

peper en zout van de molen

meergranenstokbrood

 

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Haal het houten deksel en papiertje van de kaas. Leg het deksel onder de bodem. Zet er voor de ‘veiligheid’ een ovenvast bordje onder (lekgevaar ;-) ) 

Snij met een mes diep een raster in de kaas. Strooi er kruiden over, kruid en giet er dan wat olijfolie over. 

Zet 15 minuten in de oven op 180 graden.

 

Serveer met stokbrood. 

Commentaren

Klinkt heerlijk

Gepost door: oven reparatie den haag | 13-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.