30-07-14

Pizza van gegrilde aubergines / tomatentapenade / basilicum / parmezaanse kaas

Een lekker gezond en veggie alternatief voor een gewone pizza. 

 

Nodig voor 4 personen:

4 kleine aubergines

100 gr versgeraspte parmezaanse kaas

1 potje tomatentapenade (ik gebruikte deze van Delhaize)

handvol verse basilicum, oregano,…

olijfolie

herbes de provence

peper en zout van de molen

 

Zo gemaakt:

Snij de aubergines in gelijk schijven.

Bestrijk ze met een mengsel van herbes de provence en olijfolie en grill ze in de grillpan (je kan ze ook roosteren in de oven. Reken dan op 25 minuten op 190gr)

Verwarm de oven voor op 190 graden. 

Leg de gegrilde aubergines op een bakplaat bekleed met bakpapier. Kruid met peper en zout. Verdeel er de tomatentapenade, kruiden en parmezaanse kaas over.

IMG_2750.JPG

Zet 15 minuten in de oven op 190 graden en eindig met 5 minuten onder de grill. 

IMG_2752.JPG

De commentaren zijn gesloten.