17-02-15

Brasserie Bozar 40Y

 

40 and fabulous...dat vierde ik met familie en vrienden in Brasserie Bozar. Deze gezellige toegankelijke brasserie in Het Paleis van Schone Kunsten serveert de keuken van David Martin van La Paix* die traditie rijmt met innovatie aan de hand van verse producten en gepimpte Frans-Belgische klassiekers. 10888731_10205719231159692_5182351954101679051_n.jpg

In de keuken staat chef Karen Torosyan die op een mooie manier de signatuur van de beschermheer doortrekt in elk gerecht. 

Alleen al de pastei in de verplaatsing meer dan waard ! 

10940995_10205718895471300_7554783574260704985_n.jpg

Amuse:

pompoen/kastanje/crumble

 

10406665_10205718980993438_144240339566573361_n.jpg

 

Voorgerecht:

Pastei in korst 100% Belgisch, eendenborst  en eendenlever van La Ferme de La Tour, Brasvar varkensvlees

 

10931340_10205719265440549_6112870622749225349_n.jpg

 

Hoofdgerecht:

Opgevulde parelhoenborst uit Normandië  Label Rouge gevuld met gekonfijte citroen, salie en vergezeld van seizoensfruit en -groenten

 

10885232_10205718989873660_6997992112842051351_n.jpg

 

Nagerecht

Taart trio van chocolade sorbet Campari orange

 

10942639_10205718997273845_3774755861549952355_n.jpg

 Bij de koffie

10527260_10205718997913861_2203457638005511616_n.jpg

 

Vlot en vriendelijk personeel, een leuke omgeving met oog voor detail, een open keuken, een mooie wijnkaart... Bozar Brasserie 15/20 in de GaultMillau en absolute topper qua prijs/kwaliteit. 

 

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.