21-02-15

Brasserie Bozar 2014

Eind december vorig jaar stond een bezoek aan Plaisir d’Hiver op het programma. Door rotweer met smeltende sneeuw waren we ‘genoodzaakt’ een alternatief te zoeken en al snel kwamen als ‘voorproevers’ voor deze feestelijke gebeurtenis terecht in Brasserie Bozar. Het verslag van een snelle lunch.

10888777_10205481593858908_7798427774452201642_n.jpg

10888975_10205481315291944_2686024803843619819_n.jpg

1013871_10205481319412047_3895594180532849274_n.jpgA

Amuse:

 

Pompoen/kastanje/crumble van spek

 

10384731_10205481319052038_795488515052989984_n.jpg

Hoofdgerecht:

Krokante varkenspoten en varkenswangetjes uit Baskenland

10891964_10205481320172066_8048343286592189361_n.jpg

Hoofdgerecht:

Parmentier van rundswangen Holstein / chlorophylle van verse kruiden / cecina

10891695_10205481320452073_7342316040638289324_n.jpg

Nagerecht:

Taartje met citrusvruchten en meringue

10897025_10205481361133090_4778177202103273214_n.jpg

Nagerecht:

 

Baba met rhum El Dorado / kakis

10556293_10205481323172141_3690465960326958506_n.jpg

Bij de koffie:

10897091_10205481321972111_6824019263690492405_n.jpg

De commentaren zijn gesloten.