09-07-15

Overschotel gnocchi / Nieuw-Zeelandse spinazie / tomaten / chorizo / Mozzarella di Bufala

Nieuw-Zeelandse spinazie uit de moestuin,

11707329_10207159929616253_7123467611430315644_n.jpg

nog een restje chorizo, een pak gnocchi en mozzarella… en ’t eten was bijna klaar !

 

Nodig voor 4 personen:

800 gr gnocchi

300 gr verse spinazie

100 gr (pikante) chorizo

400 gr tomatenblokjes uit blik 

250 gr mini tomaten  

1 bol buffel(!)mozzarella 

peper van de molen

basilicum

olijfolie

 

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 180 graden. 

Kook de gnocchi en giet af. Verdeel in een ovenschotel.

Snij de chorizo en bak in wat olie. Haal hem uit de pot en bewaar de olie voor het bakken van de spinazie. 

11692717_10207159929456249_8949756071263695318_n.jpg

Bak de spinazie in de chorizo-olie.

11705091_10207160089660254_3988125171604839424_n.jpg

Voeg ook de tomaten toe en kruid met peper. 

11215185_10207160090300270_6308316737285139819_n.jpg

Verdeel de gnocchi over een overschotel, verdeel er de spinazie, tomaten en chorizo over. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de schotel.

11693971_10207160089300245_6561660624580129578_n.jpg

Zet de schotel 15minuten op 180 graden en garneer met verse basilicum. 

10985036_10207160240144016_6169848240151747851_n.jpg

De commentaren zijn gesloten.