05-09-15

Rijstpap Macchiato

De volgende marathon komt eraan dus weer wat ‘carb loading’… En als dat alleen uit pasta bestaan is dat best ‘saai’.

Ik koos voor Alphro Macchiato. Dit gaf de rijstepap een subtiele toets van espresso en een romige textuur. 

Ga je voor een neutrale smaak, voeg dan een vanillestok, wat kaneel, gember of wat saffraan toe. 

IMG_1657.jpg

Nodig:

200gr dessert- of risottorijst

1 liter Macchiato sojamelk

 

Zo gemaakt:

Breng de sojamelk aan de kook, voeg de rijst toe. Laat 20 à 25 minuten op een zacht vuur pruttelen, roer geregeld.

Verdeel en eet, warm, lauw of koud. 

 

In een normale bui zou ik er nog wat room doordraaien. 

17:32 Gepost in Keuken | Commentaren (0) | Tags: rijstpap, sojamelk, marathon |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.