13-04-16

La Paix* 2016 tweede bezoek

 

Absoluut zalig schoolverlof. Na een week op de latten keek Zoon al reikhalzend uit naar zijn stage en naar dé King Crabs van chef David. 

Na ons vorige bezoek trok hij naar Noorwegen om deze fantastische krabben levend en optimaal te kunnen overbrengen naar zijn restaurant in Anderlecht waar ze zouden terechtkomen in een aquarium van 5 graden. Indrukwekkend (lekker) ! 

12524137_10209233679778711_1917253304490516841_n.jpg

12920353_10209233680978741_1048476916051959131_n.jpg

12963772_10209233680418727_6216574253981442225_n.jpg

12938082_10209233701139245_4919198280803584705_n.jpg

12938287_10209233702419277_1639979460395208559_n.jpg

Amuse:

Burrata/champignons de Paris/pompelmoes/augurk

12512642_10209233634297574_5545218708850784666_n.jpg

Voorgerecht:

King krab van Noorwegen uit aquarium La Paix*

King krab/ avocado/ zwarte sesam/ sorrenta citroen 

King krab/ flan dashi/ algen 

King krab bisque

Japanse rijst/algen

12961453_10209233635257598_5709524180449778779_n.jpg

12512337_10209233635337600_876819061713813049_n.jpg

12919833_10209233681018742_2410373898521736134_n.jpg

12963714_10209233635737610_1969030910805898619_n.jpg

Voorgerecht:

Polenta/ pata negra/parmezan in peperkorst

12987026_10209233636857638_6341164676312904454_n.jpg

12923336_10209233637257648_5840724146033090677_n.jpg

Voorgerecht:

Inktvis op houtvuur/aubergines/miso

12985362_10209233637897664_7119435781550616125_n.jpg

Hoofdgerecht

Bresse kip AOC ‘Shio-Koji’ uit houtskooloven / snijbiet / emulsie aardappelen algen

12928132_10209233638577681_7812720287629827185_n.jpg

12985547_10209233637937665_2650691483052374857_n.jpg

Nagerecht

Chocolade / Pistache/  Gariguette aardbeien

11959999_10209233639257698_9163520193541441161_n.jpg

Koffie, thee en zoetigheden

Ananas van Bénin en Baskische taart met zwarte kersen

944983_10209233639657708_6712186815590190522_n.jpg

En uiteraard... dé klassieker

12961525_10209233640777736_6089230536047743830_n.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.