21-09-16

La Paix* 2016 derde bezoek

Deze had je nog te goed. Op één van de heetste zomerdagen - met de complimenten van de chef - 

full .png

ging zoon werken,

14051729_10210413376350388_2783847272149240505_n.jpg

de lunch voor het personeel maken

14117975_10210413924724097_4002167699526934796_n.jpg

en wij lunchen. We kozen voor de vijfgangen. Het werden er uiteindelijk iets meer ;-) 

Aperitief:

14079465_10210413426471641_46030157776720231_n.jpg

Amuse

Mosselen / aubergine /selder

14021706_10210413427311662_5950928543048298868_n.jpg

Amuse: 

Huisgerookte paling / rode biet / kersen / geitenkaas

14040111_10210413443032055_3952206638449429440_n.jpg

Amuse:

Sardine

14046052_10210413427991679_8217055520097180752_n.jpg

Voorgerecht: 

Rond gedroogde tomaten

14055202_10210413428351688_325056448115944043_n.jpg

14068092_10210413428431690_5845308005347478153_n.jpg

Voorgerecht:

Dé klassieker cheesecake La Paix*

14095952_10210413428711697_6937460624128619_n.jpg

Voorgerecht:

Kalf uit de Corrèze

14067518_10210413428831700_3313084126063870338_n.jpg

Voorgerecht:

King Krab van Noorwegen uit aquarium La Paix*

King krab/ avocado/ zwarte sesam/oesterblad

14034689_10210413429231710_3599222838417286516_n.jpg

Flan King Crab 

14089054_10210413429551718_5897242293823217104_n.jpg 

Voorgerecht:

Kaassouflé, renversé 

 14054213_10210413435391864_1575125326987379079_n.jpg

Hoofdgerecht:

Melklam uit Aveyron, aardappel gevuld met gebraiseerde schouder en Avola amandel & side dish 

14088663_10210413436311887_1822109379228760294_n.jpg

14055041_10210413437071906_6626585110946904636_n.jpg

Bier bij het hoofdgerecht:

een Amerikaanse trappist

14067477_10210413429911727_390815142531456765_n.jpg

Nagerecht

Abrikozen / amandelbiscuit / ijs van rozemarijn en honing

14022152_10210413438951953_5777837630679858068_n.jpg

Koffie en zoetigheden

14102173_10210413439591969_1999334271989815961_n.jpg

Eén woord ? TOP 

De commentaren zijn gesloten.