15-10-16

La Paix* 2016 vierde bezoek

15 jaar huwelijk, dan ga je al eens lekker eten en ZONDER de kinderen ;-) 

champ.png

Amuse

Mousse patrijs / knolselder / zuurdesem

14681733_10210881358129640_2089237493984117207_n.jpg

Amuse

Gegratineerde oester / boschampignons / waterkers uit de Koninklijke serres

14642045_10210881359129665_2344146009149752238_n.jpg

Voorgerecht

Tempura van petit gris van de Ferme de l'Ourchet, boter, brood, look en peterselie 

14725695_10210881362529750_8405597791552909951_n.jpg

14680610_10210881364009787_8917488003771737932_n.jpg

14713526_10210881364129790_5186866988601464670_n.jpg

Voorgerecht

100% varken - krokante Baskische varkenspoten, terrine van varkensoren, mousse van ham, buikspek

14718771_10210881359809682_381011004232111716_n.jpg

14642263_10210881360969711_6531407574470493660_n.jpg

14656257_10210881361649728_3609632713639203080_n-1.jpg

Hoofdgerecht

Kabeljauw van de lijn gevangen / champignons / kool uit de houtskooloven

14666146_10210881367009862_4960895563788439829_n.jpg

14705725_10210881368929910_8669824901570620987_n.jpg

Hoofdgerecht

Zeekat uit de houtskooloven / taart kool / miso

14590238_10210881369289919_6077320945471334288_n.jpg

Aangepaste bieren bij hoofdgerechten

Oude Geuze 3 Fonteinen bij zeekat en Zenne Bir bij de kabeljauw

14695436_10210881235366571_2924715058709756802_n.jpg

Pré nagerecht  

Kweepeer / chocolade / sabayon La Trappe

14725734_10210881377770131_762750515811886794_n.jpg

Nagerecht:

Soufflé van chocolade met ijs van honing

14670743_10210881382250243_7492824251364894103_n.jpg

14720440_10210881383090264_1866469985736412211_n.jpg

 

Koffie en zoetigheden

14725507_10210881385170316_4602890589505249171_n.jpg

met onder andere deze heerlijke taart met chocolade en pompoen (kijk maar eens naar dit recept)

14725628_10210881386770356_7974229251896754676_n.jpg

 

De commentaren zijn gesloten.