23-11-16

Polenta met spinazie en eitjes

 

Een energierijk recept gebaseerd op Food2Run. Net wat ik nodig heb!

15218373_10211316192160219_1676841131_n.jpg

Nodig voor 4 personen:

300gr polenta 

1 liter bouillon naar keuze 

1 kg spinazie 

Teentje look

4 eieren

Wat parmezaanse kaas

Peper en zout van de molen

Olijfolie

 

Zo gemaakt:

Verwarm de oven voor op 170gr. 

Roer de polenta met de bouillon los met de garde in een ovenschotel en voeg ook een scheut olijfolie toe. 

Zet in de oven gedurende 15 minuten en roer geregeld. De polenta zal dikker worden.

Stoof ondertussen de spinazie met de look en peper in wat olijfolie. Bedek er de polenta mee. Verdeel er wat kaas over.

Breek de eieren over de spinazie. Kruid met peper en zout en zet opnieuw 15 à 20 minuten in de oven. 

 

De commentaren zijn gesloten.